Kedves prohászkás Szülők és Diákok!

„Bizony, az Úr ajándéka a gyermek”
A tanév utolsó szeretetszolgálatára hívom azokat a kedves Szülőket és Diákokat, akik szívesen csatlakoznak betegeket és rászoruló fiatalokat, időseket segítő programunkhoz.
Gyermeknap alkalmából látogatunk el a kórház különböző osztályaira, hogy derűt és jókedvet vigyünk beteg embertársainknak. Ezúttal a 9.N osztály tanulói készülnek irodalmi műsorral és nagy lelkesedéssel.

Szívesen fogadunk bármilyen felajánlást, mellyel  elsősorban a gyerekeknek szerezhetünk örömöt, de Tétre is várnak bennünket...
Színezőket, játékokat - akár kültérre is... -, kézműves foglalkozáshoz eszközöket, könyvet, osztható édességet, süteményt nagy szeretettel fogadunk. Lelkes diákokból álló kis csapatunk május 23-án, reggel 8 órakor indul szokásos útjára. Aki segíteni kíván, szíveskedjen felajánlását a gimnázium portáján leadni.

Ezúton szeretném megköszönni minden kedves Szülőnek és Diáknak, akik a tanév során bármilyen módon csatlakoztak szeretetszolgálatunkhoz, önzetlen felajánlásukat és segítségüket, és áldásos pihenést kívánok Valamennyiüknek a nyári szünidőre.

Horváth-Hutás Rita
tanárnő
Bizony, az Úr ajándéka a gyermek az anyaméh gyümölcse jutalom.
Mint hős kezében a nyilak,olyanok a serdülő ifjak.
Boldog az az ember, aki ilyenekkeltölti meg tegzét: nem szégyenül meg...
Zsoltárok könyve 127,3-5