Kedves Szülők!

A tavalyi évhez hasonlóan, s annak sikerén felbuzdulva, iskolánk idén is csatlakozni kíván a győri Lurkó Alapítvány kezdeményezéséhez, melynek lényege, hogy sütemény sütésével, illetve vásárlásával támogatjuk életmentő készülékek, gépek vásárlását a győri Petz Aladár Kórház gyermekosztályai számára.

A "lurkós" mozgalom a Széchenyi téren megrendezésre kerülő adventi vásárban november 29-én, pénteken és 30-án, szombaton kapott helyet az árusításra.
Aki kapcsolódni szeretne ehhez a szép ügyhöz, és sütemény sütését vállalja, november 28-án, csütörtökön és 29-én, pénteken a gimnázium portáján, illetve az e célra kihelyezett asztalon az aulában adhatja le felajánlását.
Az árusítás során a sütemények csomagolása is gond. Kérem, ha valakinek van módja csomagoló papírt, szalagot, celofánt felajánlani, nagyon köszönjük a segítségét.
Az asztalon egy adatlap is szerepel majd. Kérem, hogy az adakozók nevüket és emil elérhetőségüket szíveskedjenek megadni.

Egy másik kezdeményezésünkhöz is szeretném megszólítani Önöket.
Szent Miklós napján a gimnázium lelkes diákjai műsorral és ajándékokkal örvendeztetik meg már évek óta a kórház kis betegeit. Minden évben nagy a várakozás és még nagyobb az öröm mindkét oldalon. Idén sem okozhatunk csalódást. Édességet, süteményt, megunt, de használható játékokat,könyveket,színesceruzát, kifestőket várunk a kedves Felajánlóktól. A látogatásra december 6-án kerül sor, így a december 2., hétfővel induló hétre szeretném kérni az adományokat, egészen december 6. péntek reggelig.

Végül Garai Gábor sorait idézem:

A szeretetet szét kell osztani,
mert természete szerint oszthatatlan;
mikor már másnak nem jut,
magadnak sem marad belőle.

Isten áldja meg Valamennyi kedves Felajánló és Családja életét, s egyben áldott ádventi időt kívánunk szeretettel:

Horváth - Hutás Rita
tanárnő és diákjai