Mire képes a szeretet?!

Ezúton szeretném megköszönni Valamennyiüknek, akik komolyan vették a kérést, és csatlakoztak a "LURKÓ - Alapítvány felhívásához. Volt, aki hatalmas tál süteménnyel, volt, aki vásárlással járult hozzá a kórház gyermekosztályát támogató nemes ügy sikeréhez.
Az elmúlt hét péntek reggelére csodálatos sütemények, nagylelkű felajánlások érkeztek iskolánkba. Öröm volt látni a kipirult arcokat, ahogy érkeztek a gyerekek a csomagokkal. Érezték, mekkora dolog, hogy beteg gyermektársaikért ők is tehettek valamit.
A vásárban számos segítő is akadt a prohászkás diákok közül. Ők az árusításban vettek részt, vagy szórólapot osztottak a vásárba érkezők között. Volt olyan diák is, aki a héten a szórólap sokszorosítását vállalta, de sokan a sütésben is jeleskedtek. Az ő munkájukat is hálásan köszönöm. Számomra nagy élmény volt, hogy a gyerekek önzetlenül segítettek, rááldozva hétvégéjük drága óráit. A felajánlásokból a két nap alatt közel 800 000 Ft gyűlt össze. Páratlan összefogás történt, hála Önöknek is!
A szervezők üzenetét is szeretném ezúton közvetíteni. Decemberben a Felajánlók között több szerencsés nyertest is kihúznak. Az eredményről az iskolában és a honlapon is tájékoztatom majd Önöket. Bár úgy érzem, kedves Felajánlók, az ügy valamennyiünket gazdagított és segített talán abban is, hogy igazán megérkezzen életünkbe az Ádvent szent ideje.
Az alábbi melléklet képei talán átadnak valamit a derűs, szeretetteli hangulatból.

Egyben szeretném emlékeztetni Önöket múlt heti felhívásunkra, melyben egy másik jótékonysági ügyhöz is kértem segítségüket. Szent Miklós napján diákjaimmal beteg, árva gyermekeket látogatunk meg a kórházban, illetve a Bóbita Gyermekotthonban. A hét minden napján, egészen december 6- ig várjuk a felajánlásokat a gimnázium portáján. Édesség, játék, sütemény, bármilyen kedves szeretetcsomag felajánlását boldogan fogadjuk.

Előre is köszönöm önzetlen segítségüket. Isten áldja meg Önöket és Szeretteiket!

Horváth - Hutás Rita
tanárnő