Öregdiák találkozó

Kedves Öregdiákunk!
Öregszik az iskola, az idei tanév már a 25. alkalom, hogy az Orsolyita Iskola újra megnyitotta kapuit. Ez már majdnem történelem, vannak hagyományaink, de ami még fontosabb, hogy mindannyiunkat- diákot is és tanárt is- rengeteg élmény és emlék fűz ehhez az intézményhez.

Öregdiák-találkozóra várunk Téged is, s ennek az alkalomnak az idei évben azért van különösen fontos és nagy jelentősége, mert a Prohászka falai, lépcsői, termei mostanában láthatók így utoljára. Ne értsd félre, nem szomorú vég előtt állunk, hanem sokkal inkább egy hatalmas megújulás előtt. Várhatóan ősztől ugyanis a két épület teljes felújítása kezdődik meg, az oktatás ez idő alatt ideiglenes helyszíneket kap.

Szeretnénk Veled találkozni: felidézni a múltat és együtt tervezni a jövőt. A jövőt említve ez alkalomnak fontos feladata lesz, hogy végre megalakuljon a Diákszövetség. Ennek technikai előkészítése már zajlik, de feltétlenül szükségünk lesz minden Öregdiákunk aktív részvételére és véleményére. Tudnod kell, nekünk minden Öregdiák fontos!

A találkozó pontos ideje: 2019. május 25. (szombat) 14 óra. A program első helyszíne a gimnázium.
A várható program:
  • Szentmise a gimnázium kápolnájában és az aulában (kivetítő)
  • Pápai Lajos püspök úr rövid köszöntője
  • Nagy Csaba igazgató úr látványtervekkel kísért bemutató előadása az iskola jövőjéről
  • „Képes krónika” az elmúlt 25 évről (vetítés az aulában)
  • A Prohászkás Diákszövetség megalakítása
  • Agapé
  • Találkozások, beszélgetések az iskola két épületében

A tervezés miatt – mint minden vendéglátónak – nagyon fontos számunkra, hogy tisztában legyünk a várható létszámmal.
Arra kérünk, hogy feltétlen tedd szabaddá magad erre az időre, és ünnepeljünk együtt. Az alábbi hivatkozásra kattintva kérjük, jelezd vissza részvételi szándékodat legkésőbb 2019. április 22-ig!

V I S S Z A J E L Z É S !

A közeli találkozás és viszontlátás reményében üdvözlettel:

A Szervezők