Ovisaink alkotásai az országos Bogyó és Babóca rajzpályázaton

Bartos Erika közreműködésével 2020. február 5-én országos rajzpályázatot hirdetett meg óvodásoknak a KEDD Kulturális és Szolgáltató Kft.

A gyermekek a csigafiú és a katicalány kalandjait három alkalommal már a filmvásznon is megtekinthették. A pályázat meghirdetésére a 4. rész, Bogyó és Babóca 4. ‒ Tündérkártyák ‒ 13 + 1 új mese megjelenése alkalmából került sor. Az országos rajzpályázatra 247 óvoda jelentkezett, összesen 3500 gyermek rajzaival. Óvodánkból 12 gyermek készítette kitartóan és lelkesen az alkotásokat. Összegyűjtötték a csoportszobában lévő könyveket, lapozgatták, otthonról is elhozták kedvenc Bogyó és Babóca történeteiket.

A rajzokat közönségszavazással lehetett értékelni. A lelkes összefogás eredményeként a 16. helyezést érték el a gyerekek. Nyereményük a nemrég megjelent Bogyó és Babóca – Hónapok meséi című könyv és egy Bogyó és Babóca naptár. Nagyon büszkék vagyunk rájuk! Ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni a segítséget, akik a felkészülés során együttműködtek velünk, illetve szavazatokkal, megosztásokkal segítették óvodásainkat!

Pacsuta-Nagy Renáta
óvodapedagógus
 
Kategória: