Te Deum

Június 14-én rendhagyó módon iskolánk kápolnájában (illetve az aulában) két turnusban tartottuk meg a tanévzáró szentmiséket, 8:30-kor a 7-12., 10:30-kor az 1-6. évfolyamok tanulói búcsúztak el a 2018-2019-es tanévtől. Ezt követően az osztálytermekben vehették át a bizonyítványokat (nyomtatott formában), az okleveleket és a jutalomkönyveket osztályfőnökeiktől.

Idén a Győri Szeszgyár és Finomító Rt. és az iskola alapítványa által létrehozott Folláth György természettudományos díj ezüst fokozatát Horváth Tünde Ilona (5.B) és Bugár Ivett (11.N), az arany fokozatot Balaskó Iringó Emma (11.H) érdemelte ki.
A diákok munkájának elismerése és további motiválása céljából újonnan alapított díjak átadására is sor került. Így idén először kapott Prohászka díjat Dani Brigitta Roxána (12.H), Erdélyi Katinka (12.H) és Fehér Zoltán Gellért (12.H), míg Fazekas Zsanett (9.H) és Dániel Botond (11.H) "Jó tanuló, jó sportoló" díjban részesült.
Pusztai László tanár úr felkészítésével négy tanuló ért el kiváló eredményt a Pécsi Egyházmegye országos internetes hittanversenyén. Antal László (7.H) nyolcadik, Dákai Zsolt (6.B) ötödik, Szalay Bence (6.C) negyedik, Józsa Márk (7.H) pedig második lett.
Végül díszes oklevelet vehettek át azok a szülők, akiknek gyermeke 15 évet töltött el prohászkásként, az ovitól az érettségiig.