Tisztelt Óvodás Szülők!

Tekintettel a szombat délután kiadott kormányrendeletre, valamint a járványügyi helyzet aktuális változásaira óvodánkban a következő intézkedések lépnek életbe hétfőtől (2020.03.16.):
Az óvodai ellátás átmenetileg szünetel. Ezen időszak alatt kizárólag gyermekfelügyeletet biztosítunk azok számára, akik semmilyen formában nem tudják megoldani gyermekük otthoni felügyeletét. A többi gyermek és a dolgozó felnőttek érdekében kérem, csak teljesen egészséges gyermeket hozzanak az óvodába! Ezúton kérjük a szülőket az étkezés lemondására is. Megértésüket köszönjük

A gyermekfelügyelettel kapcsolatos további tudnivalók:
  • Tekintettel arra, hogy a GYES-en, GYED-en lévő szülők meg tudják oldani bölcsődés, óvodás korú gyermekeik felügyeletét, gyermekeiket átmenetileg óvodai, bölcsődei közösségbe nem vihetik.
  • Az intézményeink nem fogadják azokat a gyermekeket, akik vagy akiknek szülei, vagy velük egy háztartásban élő hozzátartozójuk az elmúlt két hétben külföldön tartózkodott.
  • A lázas beteg gyermek, vagy akivel közös háztartásban lázas személy él, nem jelenhet meg az óvodákban, bölcsődékben, amennyiben mégis megjelenik, és ezt az állapotot az intézmény dolgozói észlelik, a gyermek hazaküldéséről haladéktalanul intézkedhetnek.
Nagy Csaba
intézményvezető
 
Kategória: