Tájékoztató az új iskolai E-menza rendszerről

November hónaptól bevezetésre kerül intézményünkben az E-MENZA rendszer, amelynek lényege, hogy a szülők egy internetes felületen intézhetik gyermekük számára az étkezések megrendelését és lemondását, továbbá előre megnézhetik az étlapot is.
Részletes tájékoztatás a rendszer használatáról az alábbi hivatkozáson érhető el:
Tájékoztató az új iskolai E-menza rendszerről

Ismét vendégünk volt Michael Geaney

November 14-én, Michael Geaney, nyugalmazott iskolaigazgató látogatott el iskolánkba, immár harmadik alkalommal. 16 éve rendszeresen jár Magyarországra, hogy az ír kultúrával megismertessen bennünket. Idei kéthetes körútjának mi voltunk az utolsó állomása, olyan neves egyetemek mellett, mint például a Károly Gáspár és Kodolányi János.

Cserebere könyvvásár az alsó tagozaton

A Győri Könyvszalon rendezvényeihez kapcsolódva 2019. november 14-én, csütörtök délután cserebere vásárt tartottunk iskolánk alsó tagozatos kisdiákjainak hagyományteremtő céllal.
Idén első ízben cserélhettek gazdát a már kiolvasott, használt, de még jó állapotban lévő gyermekkönyvek a tanulók nem kis örömére...

Az olvasást ünnepelte a 9.N osztály a Könyvszalon rendezvényén

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér idén 19. alkalommal szervezte meg a Győri Könyvszalont. A közel száz programot kínáló könyves nagyrendezvény fő helyszínére, a Győri Nemzeti Színházba a Prohászka 9.N osztálya is ellátogatott 2019. november 15-én, a programsorozat első napján...

Oldalak